november, 2019

15nov2:30 pm6:00 pmKantoorbezoek aan Pels Rijcken

more

Event Details

Als advocaat bij Pels Rijcken sta je regelmatig in de rechtszaal. Procederen, pleiten… het echte werk. Dat vraagt om passie, overtuiging en vooral vakmanschap. En als je ergens het juridische vak tot in je vingertoppen leert beheersen, dan is het bij Pels Rijcken. Dat zeggen wij, dat zegt de branche. Maar natuurlijk moet je dit zelf ervaren.
 
Jij kunt dit nu zelf ervaren door deel te nemen aan het kantoorbezoek dat gepland staat op vrijdag 15 november 2019. Het O.R.D. zal met een groep nieuwsgierige studenten een bezoek brengen aan het prachtige kantoor in Den Haag (vlak bij Den Haag Centraal Station).
 
Tijdens dit kantoorbezoek zal nader kennis worden gemaakt met het kantoor in het algemeen, alsmede met de afdeling Ondernemingsrecht. Na het inhoudelijke gedeelte zal de middag worden afgesloten met een borrel, waardoor de gelegenheid wordt geboden om in contact te komen met verschillende advocaten. Het volledige programma ziet er als volgt uit:
 
14.30 Aankomst op kantoor
14.45 Kantoorpresentatie
15.15 Workshop Ondernemingsrecht
16.15 Quiz
16.45 Rondleiding
17.00 Borrel
 
Lijkt het jou leuk om een kijkje te nemen binnen dit prachtige kantoor en daarmee deel te nemen aan het eerste kantoorbezoek van dit collegejaar? Meld je dan direct aan door je naam, telefoonnummer, e-mailadres en CV te mailen naar comintern@ordispuut.nl.

Time

(Friday) 2:30 pm - 6:00 pm

X
X