Word lid van het O.R.D.

A man only learns in two ways, one by reading, and the other by association with smart people.

Will Rogers

Het Ondernemingsrechtelijk Dispuut Rotterdam O.R.D. organiseert activiteiten om de kloof tussen de theorie en praktijk in het ondernemingsrecht weg te nemen. Dit doen we al sinds 1982! Sinds 2018 zorgen wij ook voor activiteiten gericht op studenten van de master Financieel recht.

Het O.R.D. is als formele vereniging het grootste dispuut van de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam en wordt ook zo erkend door de Erasmus School of Law, Erasmus University. Dit staat voor een goede samenwerking met de verschillende secties van de ESL, JFR en de mededisputen.

Onze activiteiten hebben voornamelijk het doel de kloof tussen de academische wereld en de praktijk weg te nemen. Dit doen we door onze leden in contact te brengen met elkaar, mensen uit de praktijk en potentiële werkgevers.

Onze grootste trots is de jaarlijkse Corporate Law Trip tijdens welke we met 20 studenten de cultuur en juridische praktijk van een verre bestemming verkennen.

Met onder andere borrels, lezingen en kantoorbezoeken vergroten wij je netwerk en je kennis. Een lidmaatschap bij het O.R.D. verrijkt zo je studie en zorgt voor uitstekende borrels.

Enthousiast geworden? Meld je dan hier aan voor een lidmaatschap bij het O.R.D. voor een eenmalige bijdrage van €9,-. Ben je al lid van JFR en heb je je nog niet ingeschreven bij een ander dispuut? Dan is lidmaatschap gratis!

Meld je hier aan

Je kunt je aanmelden door op onderstaande button ‘Word lid’ te klikken. Zodra je daarop klikt, word je doorverwezen naar ons inschrijfformulier.

Indien je nog niet staat ingeschreven bij de JFR, word je ook automatisch lid van de JFR door je hier in te schrijven. Ben je al wel lid, dan verandert er niets aan je lidmaatschap bij de JFR.

Wij hopen je snel te zien bij een van onze borrels, lezingen en/of kantoorbezoeken!

0
Jaar actief
0
Leden
0
Activiteiten dit jaar
0
Commissies